Welkom in groep 5/6! Wij zijn met 27 gezellige, grappige, eigenwijze, creatieve, hard werkende jongens en meiden. Natuurlijk zijn wij nog veel meer dan dat. Zo zijn we heel behulpzaam en helpen wij elkaar graag. Onze groepsleiders zijn Lianne en Cornell. Cornell is er één dag in de veertien dagen. In onze groep worden we ook weleens extra geholpen door July (onderwijsassistent) en Karlijn (leerkrachtondersteuner). Super fijn!

Leerspelletjes spelen, vinden wij erg leuk. Zo spelen wij het ‘tafelspel’ en automatiseren/ memoriseren wij 2 keer in de week in circuitvorm. Daar zitten vaak leuke spelletjes bij zoals; Kaboem! en een ‘klokkijk bingo.’

Hard werken = hard ontspannen zegt juf altijd. We spelen samen af en toe een spelletje in de kring en van gym en buitenspelen worden wij ook heel erg blij! Soms mogen wij zelf een gymles bedenken en uitleggen en daar krijgen we vertrouwen van in onszelf.

Waar wij trots op zijn? We maken de mooiste kunstwerken. Een paar voorbeelden hiervan zie je in de foto’s hieronder. Mooi he?!

processedprocessed 120201111 150227